2167000503 6949464129 Εθνάρχου Μακαρίου 94, Αργυρούπολη Αττική 16452 kataskeuastikisp@gmail.com
 
 
 

 

Συστήματα Σκίασης - Ανεμοθραύστες - Ανακαινίσεις ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ SP | Αργυρούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ SP η οποία βρίσκεται στην Αργυρούπολη Αττικής, δραστηριοποιείται από το 2015 με συστήματα σκίασης, ανεμοθραύστες και υπηρεσίες ανακαίνισης, προσφέροντας σύγχρονες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες κι επαγγελματικούς χώρους.

Το μεράκι, ο επαγγελματισμός και η αγάπη για τη δουλειά μας είναι αυτά που μας ωθούν στη συνεχή έρευνα των τάσεων της αγοράς αλλά και στη γνώση των νέων αναγκών που δημιουργούνται, μέσω της αναζήτησης καινούριων προϊόντων, έτσι ώστε να βρισκόμαστε στη προνομιούχα θέση να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις, εισάγοντας κάθε πρωτοποριακή τεχνολογία σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας εγγυημένο αποτέλεσμα τοποθέτησης κι εγκατάστασης.

 

 
 
 
 
 
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Διαθέτουμε υψηλή γνώση κι εξειδίκευση και η εξυπηρέτησή μας είναι άμεση, υπεύθυνη, γρήγορη και σωστή με τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους επαγγελματίες προσφέροντας στον προκαθορισμένο χρόνο εγγυημένη εργασία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΥΣΕΙΣ

ΛΥΣΕΙΣ

πρακτικές

ΛΥΣΕΙΣ

ΛΥΣΕΙΣ

σύγχρονες

ΛΥΣΕΙΣ

ΛΥΣΕΙΣ

ολοκληρωμένες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας έτσι ώστε μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα καθώς επίσης περιοχές εκτός Αθηνών και νησιά μετά από συνεννόηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ